
80'er menu
Vores populære 80'er menu serveres fra
1. oktober og frem til 31. marts 2025.
Forret
Melon med parmaskinke og salat hertil urtedressing
Hovedret
Bøf bearnaise af ribeye med grove pomfritter samt grønt
Dessert
Trefarvet islagkage på browniebund
Kr. 299,- pr. person for 3 retter
Skal forudbestilles senest på dagen inden kl. 12.00 på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

EAN FAKTURA
Vi er gerne behjælpelige med udstedelse af EAN faktura mod et administrationsgebyr kr. 75,-

Kokkeelev-aften
Vi glæder os utroligt meget til denne aften på Hotel Ringkøbing. Vores 3 fantastiske kokkeelver overtager køkkenet og vil også være deltagende i restauranten. Derudover vil vores ny udlærte tjener Lion sætte vinmenuen.
Dato: Fredag den 4. april fra kl. 18.00
Aftenen byder på:
- 3 retters menu lavet og sammensat af vores 3 kokkeelver
- Vin- eller saftmenu sammensat af vores ny udlærte tjener Lion
Inkl. vinmenu - kr. 495,-
Inkl. alkoholfri saftmenu - kr. 450,-
Bordreservation nødvendig.
Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

3-retters påskemenu
Hotel Ringkøbing inviterer indenfor til en lækker 3-retters påskemenu.
Påskemenuen tilbyder vi følgende dage fra kl. 18.00
- Skærtorsdag 17. april
- Langfredag 18. april
- Lørdag 19. april
- Påskedag 20. april
- Anden påskedag 21. april
Menuen byder på:
- Forret: Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
- Hovedret: Kalvemørbrad med forårsgrønt, choronsauce samt pommes Anna
- Dessert: Citrontærte med syrlig citroncreme og brændt marengs
Pris pr. person kr. 449,-
Bordreservation nødvendig.
Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Smørrebrødsbuffet med lune retter
Hotel Ringkøbing inviterer indenfor til en stor smørrebrødsbuffet med lune retter.
Smørrebrødsbuffeten tilbyder vi følgende dage fra kl. 12.00-15.00
- Søndag 20. april (påskedag)
- Mandag 21. april (2. påskedag)
Pris pr. person kr. 249,-
Bordreservation nødvendig.
Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Mors Dags middag
Mors Dag menu:
- Forret: Hvide asparges med rejer og Sauce Mousseline
- Hovedret: Skindstegt unghanebryst med urtecreme, petit kartofler med krydderurter, samt forårets grønt.
- Dessert: Kold rabarbersuppe med vanilje parfait
Pris for 3 retter kr. 345,- pr. person
Forudbestilling nødvendigt.
Bestil på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Fars Dags middag
Fars Dag menu:
- Forret: Klassisk rejecocktail
- Hovedret: Steak af Angus-filet hertil sommergrønt, let spicy kartofler samt whiskeysauce
- Dessert: Creme Brûlée
Pris pr. person kr. 345,-
Forudbestilling nødvendigt.
Bestil på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Pinsefrokost
Pinsen nærmer sig og i den anledning byder vi på en dejlig pinsefrokost, du kan nyde i godt selskab!
Lørdag, søndag og mandag i Pinsen
Kl. 11.00 - 17.00
Pinse-frokostplatte:
- Sild med karrysalat, løg og kapers
- Rejesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade
- Mørbradbøf a la creme med surt
- Ost
- Æblekage
Pris pr. person kr. 269,-
Bordbestilling nødvendigt på tlf. 9732 0011

Mortens Aften
Til Mortens Aften serverer vi en 3 retters menu med klassisk andesteg.
3 retters Mortens aften menu:
- Forret: Røget torsk med æble, ristede nødder og citroncreme
- Hovedret: Klassisk andesteg med æbler, svesker, rødkål, kartofler samt andesky
- Dessert: Risalamande med kirsebærsauce
Pris for 3 retter kr. 389,-
Lørdag 8. november 2025
Aften fra kl. 18.00
Søndag 9. november 2025
Frokost fra kl. 12.00 / Aften fra kl. 18.00
Mandag 10. november 2025
Aften fra kl. 18.00
Bordbestilling nødvendigt på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk.