1. OKTOBER - 31. MARTS 2025

80'er menu

Vores populære 80'er menu serveres fra
1. oktober og frem til 31. marts 2025.

Forret
Melon med parmaskinke og salat hertil urtedressing

Hovedret
Bøf bearnaise af ribeye med grove pomfritter samt grønt

Dessert
Trefarvet islagkage på browniebund

Kr. 299,- pr. person for 3 retter

Skal forudbestilles senest på dagen inden kl. 12.00 på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

20. OG 24. APRIL

Smørrebrødsbuffet med lune retter

Hotel Ringkøbing inviterer indenfor til en stor smørrebrødsbuffet med lune retter.

Smørrebrødsbuffeten tilbyder vi følgende dage fra kl. 12.00-15.00

  • Søndag 20. april (påskedag)
  • Torsdag 24. april

Pris pr. person kr. 249,-

Bordreservation nødvendig.

Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

FRA KL. 18.00

3-retters påskemenu

Hotel Ringkøbing inviterer indenfor til en lækker 3-retters påskemenu.

Påskemenuen tilbyder vi følgende dage fra kl. 18.00

  • Skærtorsdag 17. april
  • Langfredag 18. april
  • Lørdag 19. april
  • Påskedag 20. april
  • Anden påskedag 21. april

Menuen byder på:

  • Forret: Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
  • Hovedret: Kalvemørbrad med forårsgrønt, choronsauce samt pommes Anna
  • Dessert: Citrontærte med syrlig citroncreme og brændt marengs

Pris pr. person kr. 449,-

Bordreservation nødvendig.

Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

EAN FAKTURA

Vi er gerne behjælpelige med udstedelse af EAN faktura mod et administrationsgebyr kr. 75,-