
EAN FAKTURA
Vi er gerne behjælpelige med udstedelse af EAN faktura mod et administrationsgebyr kr. 75,-

3-retters påskemenu
Hotel Ringkøbing inviterer indenfor til en lækker 3-retters påskemenu.
Påskemenuen tilbyder vi følgende dage fra kl. 18.00
- Skærtorsdag 17. april
- Langfredag 18. april
- Lørdag 19. april
- Påskedag 20. april
- Anden påskedag 21. april
Menuen byder på:
- Forret: Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
- Hovedret: Kalvemørbrad med forårsgrønt, choronsauce samt pommes Anna
- Dessert: Citrontærte med syrlig citroncreme og brændt marengs
Pris pr. person kr. 449,-
Bordreservation nødvendig.
Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Smørrebrødsbuffet med lune retter
Hotel Ringkøbing inviterer indenfor til en stor smørrebrødsbuffet med lune retter.
Smørrebrødsbuffeten tilbyder vi følgende dage fra kl. 12.00-15.00
- Søndag 20. april (påskedag)
- Mandag 21. april (2. påskedag)
Pris pr. person kr. 249,-
Bordreservation nødvendig.
Book bord på 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Mors Dags middag
Mors Dag menu:
- Forret: Hvide asparges med rejer og Sauce Mousseline
- Hovedret: Skindstegt unghanebryst med urtecreme, petit kartofler med krydderurter, samt forårets grønt.
- Dessert: Kold rabarbersuppe med vanilje parfait
Pris for 3 retter kr. 345,- pr. person
Forudbestilling nødvendigt.
Bestil på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Fars Dags middag
Fars Dag menu:
- Forret: Klassisk rejecocktail
- Hovedret: Steak af Angus-filet hertil sommergrønt, let spicy kartofler samt whiskeysauce
- Dessert: Creme Brûlée
Pris pr. person kr. 345,-
Forudbestilling nødvendigt.
Bestil på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk

Pinsefrokost
Pinsen nærmer sig og i den anledning byder vi på en dejlig pinsefrokost, du kan nyde i godt selskab!
Lørdag, søndag og mandag i Pinsen
Kl. 11.00 - 17.00
Pinse-frokostplatte:
- Sild med karrysalat, løg og kapers
- Rejesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade
- Mørbradbøf a la creme med surt
- Ost
- Æblekage
Pris pr. person kr. 269,-
Bordbestilling nødvendigt på tlf. 9732 0011

Mortens Aften
Til Mortens Aften serverer vi en 3 retters menu med klassisk andesteg.
3 retters Mortens aften menu:
- Forret: Røget torsk med æble, ristede nødder og citroncreme
- Hovedret: Klassisk andesteg med æbler, svesker, rødkål, kartofler samt andesky
- Dessert: Risalamande med kirsebærsauce
Pris for 3 retter kr. 389,-
Lørdag 8. november 2025
Aften fra kl. 18.00
Søndag 9. november 2025
Frokost fra kl. 12.00 / Aften fra kl. 18.00
Mandag 10. november 2025
Aften fra kl. 18.00
Bordbestilling nødvendigt på tlf. 9732 0011 eller info@hotelringkobing.dk.