Giv en uforglemmelig julegave med et eksklusivt gavekort til Hotel Ringkøbing, der inkluderer alt, hvad der skal til for en romantisk og afslappende getaway!
Kun kr. 1.200,- for 2 personer
Gavekortet kan benyttes i hele 2025
Perfekt til parret, som nyder romantiske gåture i de smalle brostensbelagte gader, udsøgte måltider og afslapning i idylliske omgivelser.
Gavekortet inkluderer:
- Cocktails
- Lækker 4-retters sæsonmenu
- Overnatning i dobbeltværelse i annekset
- Morgenbuffet
Køb gavekortet her:
Eller på:
Tlf. 9732 0011
info@ hotelringkobing.dk
Julefrokost i og ud af huset...
HAPS, HAPS, HAPS NU SKAL VI HA SNAPS
- 2 slags sild med karrysalat
- Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
- Æg og rejer
- Tartelet med høns i asparges
- Kamsteg med rødkål og svesker
- Frikadeller med surt
- Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 249,- PR. PERSON
Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
NISSEMORS JULELÆKKERIER
- 2 slags sild med karrysalat
- Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
- Røget laks med asparges og senneps dressing
- Tartelet med høns i asparges
- Juleleverpostej med bacon, svampe og syltede bær
- Mørbrad bøf med bløde løg og svampe i fløde sauce
- Ost med druer
- Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 329,- PR. PERSON
Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
JULEMANDENS FAVORITTER
- Tournedos af lakserøget sild fyldt med æggemousse og salturt
- Stegt panko ising med remopickles, sauterede rejer og friske grønne asparges
- Ovnbagt rødfisk med syrnet urtefløde og friteret rucola
- Filet af krondyr rullet med svampepanade, hertil rodfrugter vendt i birkesirup samt rød Waldorffsalat
- Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
- Andelår med rødkålssalat med appelsin og valnødder
- Hjemmerøget lyngbrie med saltede mandler og oliven
- Æbletærte med kanel creme
KR. 449,- PR. PERSON
Tilkøb af brød og smør ud af huset kr. 39,-
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
Meget mere jul...
ADVENTS TILBUD
1. Advent: Søndag 1. december
Flæskesteg med rødkål, svesker, brunede, hvide og franske kartofler samt flæskestegsauce.
2. Advent: Søndag 8. december
Kæmpe tartelet
3. Advent: Søndag 15. december
Glaseret skinke med grønkål og brunede kartofler, sennep og rødbeder
4. Advent: Søndag 22. december
Juleplatte
KR. 149,- PR. PERSON
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
WEEKEND BRUNCH
Nyd en stor brunch i weekenden på Hotel Ringkøbing. Brunchen byder på alt, hvad man kunne ønske sig – lige fra lækkert brød med et væld af pålæg til hjemmelavede vafler.
KR. 149,- PR. PERSON
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
JULEMIDDAGEN UD AF HUSET
Slip for stress og jag og lad os stege juleanden og stå for desserten!
- Andesteg med skysauce (skal varmes)
KR. 169,- PR. PERSON
- Dessert til juleanden - Ris a la mande med kirsebærsauce
KR. 59,- PR. PERSON
Bestilles inden 20. december 2024
Afhentes 24. december mellem kl. 14.00 - 16.00
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk
JULEOPHOLD
Dag 1: Ankomst fra kl. 14.00
Gløgg og æbleskiver
2 retters menu
Overnatning
Dag 2:
Morgenbuffet
2 retters menu
Overnatning
Dag 3:
Morgenbuffet
Tak for denne gang!
FRA KR. 999,- PR. PERSON
Juleopholdet kan bookes i perioden 1. november til 20. december 2024
Det er blevet tid til Nytår...
NYTÅRSOPHOLD
Dag 1:
2 retters menu med vin-menu
Overnatning i delt dobbeltværelse
Dag 2:
Kl. 17.30: Velkomstdrink bobler og snacks
Kl. 18.00: Kongens nytårstale
Spændende 5 retters nytårsmenu med fantastiske vine
Kaffe/te samt avec
Efter middagen spilles der op til dans
Kl. 00.00: Champagne, kransekage og fyrværkeri
Kl. 00.30: Natmad
Kl. 01.30: Godnat og tak for i aften
Dag 3:
Kl. 9.00 - 11.00: Morgenbuffet
KR. 3.499,- PR. PERSON
Enkeltværelsestillæg pr. person pr. nat kr. 350,-
NYTÅRSMENU UD AF HUSET
Suppe
Hummerbisque med torsk og friteret urter
Forret
Bruschetta med røget dyrkølle, peberrodscreme, asparges, vagtelæg og syltede ribs
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad med mild Madagaskar-pebersauce tilsmagt med cognac, pommes Anna og timbale med selleri, gulerod samt løg
Dessert
Fragilité-roulade, fyldt med nougattrøffel, hindbær og kompot af grønne æbler, pyntet med farveglaserede mandler og appelsinperler.
KR. 449,- PR. PERSON
Bestilles senest den 29. december 2024
Afhentes fra kl. 14.30 - 16.00
Bestilling på tlf. 9732 0011 eller mail: info@hotelringkobing.dk