Intimkoncert med Tom Donovan på Hotel Ringkøbing

Skøn irsk aften inkl. middag og koncert

  fredag d. 11. oktober 2024 kl. 18:00

Kom og vær med til en uforglemmelig intimkoncert med den talentfulde Tom Donovan på Hotel Ringkøbing den 11. og 25. oktober. Lad os tage dig med på en rejse til hjertet af Irland i vores hyggelige Watchmann Pub.

Program for aftenen:

  • Kl. 18.00: Vi serverer en udsøgt 3 retters middag
  • Kl. 20.15: Bliv betaget af Tom Donovan's charmerende stemme og akustiske toner, når han indtager scenen og skaber en intim atmosfære fyldt med irsk varme og musikalitet.

Pris pr. person: kun 499,-

Det bliver uden tvivl en aften fyldt med skøn musik, fantastisk mad og god underholdning, så book din plads allerede i dag!

Tilmeld dig på:
Tlf. 9732 0011 eller info@slet-dette.hotelringkobing.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften i selskab med Tom Donovan og en mindeværdig irsk aften på Hotel Ringkøbing!


Hvem er Tom Donovan?

Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

 

Han begyndte i hjembyen, Dublin og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er uden tvivl en institution i folkemusikken!